Gercoh

Mijn naam is Gercoh, en ik ben geboren op vrijdag de 13e in een muziekwinkel in Zuidwolde, Nederland. Als kind was ik altijd omringd door muziek; het was mijn passie vanaf het allereerste begin. Ik kan me nog herinneren dat ik urenlang naar de gitaren en drums staarde als kleine jongen, dromend van het moment waarop ik mijn eigen muziek kon maken.

Mijn reis als artiest begon toen ik op mijn negende verjaardag mijn eerste gitaar kreeg. Ik was meteen verslaafd en begon te spelen en te oefenen in elke vrije minuut die ik had. Ik was altijd op zoek naar nieuwe muziek en inspiratie om mijn eigen stijl te ontwikkelen.

Mijn liedjes zijn heel persoonlijk voor mij. Het zijn de verhalen die ik wil vertellen en de emoties die ik wil delen. Optreden voor een publiek is een van de meest bijzondere ervaringen voor mij. Er gaat niets boven de energie van een liveoptreden en de connectie die ik kan maken met mijn publiek.

Ik heb veel tijd besteed aan het ontwikkelen van mijn eigen geluid en stijl. Mijn muziek is een mix van rock, indie en folk, met een vleugje van alles erin verwerkt. Ik haal inspiratie uit bands zoals The Beatles, Mumford and Sons, Pearl Jam en The Black Keys, bands waarvan ik ook covers speel naast mijn eigen werk. Maar ik wil ook altijd mijn eigen stempel op de muziek drukken en blijven innoveren.

 

Gercoh speelt met Xander op Zaterdag vanaf 14.00