Dolce

Je zou singer en songwriter Dolce kunnen kennen van Kampvuurconcerten in Baarn, waar ze in 2022 alle dagen support act was van Waylon, Niels Geuzebroek, Tim Akkerman, Trijntje Oosterhuis en Alain Clark. En in 2023 alle dagen support act van Jaap Reesema & Og3ne, Douwe Bob & Waylon, Berget Lewis & Trijntje Oosterhuis en Danny Vera. Óf van haar duet met Waylon – ‘Rollercoaster’ van Danny Vera – op NPO Radio 2 bij Gijs Staverman. Óf van haar eigen nummer “Tweede Kans” dat ze samen met May Hollerman schreef en in 2021 uitbracht. Een Rocky Song over teleurstelling in iemand die je vertrouwt. Over twijfels, gedachten en kracht van bij jezelf blijven.

“Ik zie mezelf als een Americana pop singer-songwriter die ook graag Nederlandse teksten schrijft. Ik zou het leuk vinden om de stijl Americana meer onder de aandacht te brengen en wat ik ervan voel over te brengen naar een breder publiek.”

Dolce Beringer is 16 jaar en heeft vanaf haar 7e al een enorme passie voor muziek. Na RTL Telekids Musical School groeide ze door naar de RTL Talent Academy en stond ze met The Crew op podia door het hele land. Ze is opgeleid door Mandy Huydts, Babette Labeij en deed mee aan The Voice Kids seizoen 10 in Team Miss Montreal. Ze zingt en schrijft nu aan eigen nummers, met verschillende artiesten, muzikanten en songwriters.

Dolce speelt Zondag vanaf 17.30